Ecranare

Bom Group are propria divizie de ecranare care este deja operațională de peste 45 de ani. Noi înșine dezvoltăm sisteme de ecranare din 1979. Acest lucru a dus la propriul nostru sistem de alunecare ABS și propriul profil de ecran. Sistemul ABS-alunecare previne deformarea și asigură întotdeauna pliarea completa si ordonată a ecranului.

Rezultatul este un pachet de ecranare compact cu interceptare redusă de lumină. Instalația noastră de ecranare este unică în lume și poate gestiona până la 250.000 de mișcări ale ecranului (rezultatul testului oficial). Instalaţiile noastre de ecranare sunt de cea mai înaltă calitate și sunt foarte ușor de utilizat.Ecranele sunt un factor foarte important pentru a controla umiditatea relativă, temperatura și radiațiile UV din interiorul sereiPrin utilizarea ecranelor se creează condiții optime (climatice), rezultând o producție și mai mare în seră. Sfaturile pentru ecranare sunt personalizate deoarece ne consultăm cu depatamentul nostru de ecranare.

Sfaturile sunt bazate pe tipul de cultură, cererea cultivatorilor și, desigur, condițiile climatice (locale)

Sistemul nostru de screening poate fi integrat cu ușurință în fiecare seră.

Gama noastră de sisteme de screening constau din: ecrane orizontale, ecrane roll-up și ecrane Twinroll. Pe lângă sistem, putem oferi și textila ecrane de înaltă calitate pentru a face sistemul complet. Putem oferi ecrane energetice, ecrane de umbrire, ecrane opace și multe altele. Combinațiile de ecrane diferite nu reprezintă o problemă, deoarece putem oferi instalații cu ecrane simple, duble sau chiar triple.

Pentru instalarea ecranului Bom Group a dezvoltat sistemul de screening ZIP-INN. Sistemul nostru ZIP-INN permite clienților să instaleze și să înlocuiască cu ușurință ecranul în orice moment, chiar și în timpul sezonului de cultivare.