Sera

Bom Group (P.L.J. Bom) este fondatorul sistemului de sere din aluminiu care este în prezent standardul în horticultura din serele de sticlă. Grupul Bom este specializat în proiectarea și producerea de sere-venloglass personalizate şi  de înaltă tehnologie.
Sera de tip venlo este cel mai avansat concept de seră din organizația noastră și din întreaga lume. Cu toate acestea, datorită faptului că Bom Group are propriul design și producție de seră, de-a lungul anilor am dezvoltat în continuare diverse variante în funcție de dorințele clienților precum și pentru a garanta calitatea.
Această flexibilitate este necesară pentru a putea modifica în totalitate oricare seră în funcţie de condițiile climatice locale. Folosim o serie de modele de sere din gama noastră, care funcționează optim, oriunde sunt utilizate în lume.
Gama noastră de sere constă din Sere Venlo, Sere Semi-Închise, Sere Solare, Sere F-Clean și Sere Cabriolet. Cu aceste concepte de seră avem un palmares și referințe dovedite în multe zone climatice. Faptul că suntem flexibili și căutăm mereu modalități de optimizare a sistemelor noastre de seră este dovedit prin introducerea coloanei noastre Twinlight®.
Coloana Twinlight® este o coloană deschisă care constă din mai puțin oțel și permite să intre mai multă lumină în seră. Fatul că suntem specialiști în sere a fost remarcat și de catre Wageningen University & Research precum si de către World Horti Center. Împreună cu Wageningen University & Research, am construit trei sere de ultimă generație care sunt folosite de către cercetători și profesori de horticultura pentru instruire cu technologie ridicată.
Împreună cu Wageningen University & Research am construit KAS2030, Water-Saving-Greenhouse și Winterlight-Greenhouse.Dar cea mai sofisticată seră a noastră se află în incinta World Horti Center.
All-Climate-Greenhouse este o unitate de instruire de ultimă generație care ne permite să simulăm fiecare climat din lume.Făcând cercetări în Sera All-Climate, putem sfătui cel mai optim clienții din întreaga lume!